follow Catalog firme » Sanatate frumusete » Cabinete psihologie » Judetul IASI
  home     Cabinete psihologie   Judetul IASI

Cabinete psihologie Iasi

Obtineti cel mai bun pret pentru cabinete psihologie completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
cabinete psihologi iasi, cabinete psihologie iasi, cabinete psihologie (Iasi, IASI)
Cabinet individual de psihologie - beatrice chicos poti sa faci ceva pentru tine chiar acum ! ai dificultati si vrei sa le depasesti ? ai nevoie de ajutor si ceilalti sunt prea ocupati sa ti-l acorde ? vrei sa te ajuti singur si nu stii cum ? iti doresti sa fii mai bun cu tine si cu cei care te inconjoara ? indrazneste..
0745 *** ***Click aici!
cabinet psihologic, cabinete psihologice iasi, cabinete psihologice pascani (IASI, IASI)
Examinari psihologice in domeniile: psihologia transporturilor, psihologia muncii, psihologie aplicata in domeniul sigurantei nationale..
0743 *** ***Click aici!
cabinete psihologice, cabinet psihologic, cabinete psihologie iasi (Iasi, IASI)
Cabinet psihologi in iasi. psihoterapie si hipnoza clinica pentru: anxietate, stari depresive, probleme de cuplu, dificultati de relationare, imbunatatirea starii psihologice a persoanei. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0745 *** ***Click aici!
cabinet psihologic iasi (Iasi, IASI)
Ofera ce vrei sa primesti educa-ti pozitiv copilul, consiliere, dezvoltare, orientare, terapie. Terapia la copii are loc prin intermediul jocului. desenului, a cuvintelor si multe alte acctivitati. suport activ pentru familie. tehnici si acctivitati. atelier creativ preescolar 3-6 ani. sedinte evaluare individuala. Aspecte evolutive, fizice. psihice. socializarea copilului pe toata durata etapei 0-6 ani. sanatatea copilului primul ajutor, prevenirea accidentelor...
0749 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie