follow Catalog firme » Sanatate frumusete » Cabinete psihologie » Judetul BACAU
  home     Cabinete psihologie   Judetul BACAU

Cabinete psihologie Bacau

Obtineti cel mai bun pret pentru cabinete psihologie completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
cabinet psihologie bacau, cabinet psihologic bacau, cabinet psihologie bacau, cabinet psihologic bacau (Bacau, BACAU)
Cabinetul individual de psihologie mihoc maria estela a fost infiintat in anul 2008, avand ca obiect de activitate prestarea serviciilor de psihoterapie si psihologie clinica catre un public divers (adulti, copii). este amplasat in zona nordica a orasului bacau, in cadrul cladirii arena business center, alaturi de arena mall. cladirea dispune de spatii de parcare, iluminat stradal, iar statiile de transport public se..
0749 *** ***Click aici!
cabinet psihologie bacau, cabinet psihologie, cabinet psihologie bacau (Bacau, BACAU)
Cabinetul functioneaza in incinta clinicii medicaltop bacau, str. erou ciprian pintea nr.17 (intre mcdonald's si carrefour) ofera intreaga gama de servicii psihologice in: psihologie clinica (evaluare, psihodiagnostic, interventie in situatii de criza); psihologia muncii si organizationala (evaluare, testare, masurarea performantelor psiho-profesionale). preturile sunt accesibile tuturor persoanelor interesate. pret 2 sedinte: 100 lei..
0752 *** ***Click aici!
cabinet psihologie bacau, cabinet psihologie (Bacau, BACAU)
Cabinetul individual de psihologie mariana costache - este înscris în registrul unic al formelor de exercitare a profesiei de psiholog-psihoterapeut, partea a ii-a, cod 1bc0023 dintre serviciile noastre: - diagnostic si evaluare clinica - consiliere psihologica - psihoterapie - supervizare - programe pentru copii - training pentru parinti..
0740 *** ***Click aici!
cabinete psihologie bacau (Bacau, BACAU)
Supravegherea sanatatii angajatilor prin control medical la angajare, periodic,de adaptare si la reluarea activitatii, explorari functionale : audiometrie, electrocardiografie, spirometrie, contract de colaborare cu psiholog atestat pe psihologia muncii, cabinet oftalmologic si laborator analize medicale...
0752 *** ***Click aici!
cabinete de psihologie (Bacau, BACAU)
Activitati de psihoterapie si consiliere psihologica, evaluari psihologice, consultanta si training. oferim prin specialistii nostri certificati de colegiul psihologilor din romania si federatia romana de psihoterapie servicii psihologice si psihoterapeutice la standarde inalte de calitate in domeniul psihologiei: muncii si organizationale, transporturilor, apararii, clinice. domeniul psihoterapiei individuale, de cuplu, de familie si de grup, a psihoterapiei copilului si adolescentului...
0234 *** ***Click aici!
clinica psihologica bacau (Bacau, BACAU)
Firma noastra se ocupa cu supravegherea sanatatii lucratorilor conform hg.355/17.05.2007. serviciile de evaluare a riscurilor la locurile de munca se desfasoara in cele 2 puncte de lucru din bacau str. stadionului nr.3 si onesti str. republicii nr.37. pentru informatii suplimentare sau pentru orice nelamurire cu privire la serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati!..
0234 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie